19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • 2IN1 DESIGN STUDIO (EZGİ TERZİOĞLU)

    2IN1 DESIGN STUDIO (EZGİ TERZİOĞLU)

    11A HALL | B-10

    "2in1 Design Studio", kaliteli yaşam standartları sunmak ve sofistike bir uluslararası müşteri kitlesinin duygusal ve istekli ihtiyaçlarını karşılamak için gelenekten ilham alan ve geleceğe yansıtılan sade ve zarif nesneler yaratır.

  • Placeholder

    7T STEEL ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-14

    Paslanmaz Çelik Termos Üretiminde Yenilikçi Teknoloji ve Endüstriyel Gücün Buluşma Noktası; Son Teknolojiye Dayalı Üstün Kalite Lazer kaynak teknolojimiz, gelişmiş robotik sistemlerimiz ile kalite ve verimlilikte yeni bir dönemi başlatıyoruz. 45.000m²’lik geniş bir alanda konumlanan ve 10.000 m²’lik kapalı alanıyla donatılmış ful entegre modern tesisimizde sektörde fark yaratmayı hedefliyoruz. www.7steel.com.tr

  • ABM MUTFAK (ALTINBAŞAK MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    ABM MUTFAK (ALTINBAŞAK MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    4 HALL | B-11

    ABM-Altınbaşak Türkiyenin önde gelen profesyonel tava ve sunum ekipmanları üreticilerinden olup dünya çapında tanınan bir markadır. Yüksek teknolojiye sahip makine parkurları, benzersiz üretim bilgi birkimi, donanımlı personeli ve 40 yılı aşkın tecrübesi ile Altınbaşak’ı Ho.Re.Ca’da deneyimli üretici halinde getiriyor. Türkiye’ de pazar lideri olan firmamımızın ihracatta da satışları her geçen yıl artmaktadır. 5 Kıtada 80’ den fazla ülkeye satış yapmaktadır ve hedefimiz kısa vadede 100 ülkeye ulaşmaktır. Müşterilerimiz tarafından beğenilen üstün kalitemiz ve ürün çeşitliliğimiz, ABM’ yi tüm dünyada bir numaralı üretici olmaya ve küresel pazara yerleşmeye teşvik etmektedir.

  • ACAR FRİT MASSE VE ENDÜSTRİYEL HAMMADDELER ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ACAR FRİT MASSE VE ENDÜSTRİYEL HAMMADDELER ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | D-42

    2005 yılında 4000 m2 kapalı alan,37000m2 açık alanda çini sektörünün ara mamül ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulan firmamız,ilk olarak çini masse üretimi ile işe başlamış olup 2008 yılında yapılan doğalgaz yatırımıyla yüksek genleşmeli çini fritleri,2012 ve 2022 yıllarında yeni frit yatırımlarıyla birlikte sofra eşyasına yönelik seramik ve cam fritleri üretimi yapmaya başlamıştır. 2014 yılında yapılan SPRAY-DRYER yatırımı sonrasında earthenware ve stoneware olmak üzere granül ve plastik masse üretimine başlamış olup,ürün gamındaki eksiği tamamlayarak sektörünün öncü firmalarından biri haline gelmiştir. Doğal kaynakları; insana, çevreye ve geleceğe duyarlı şekilde aramayı ve üretmeyi kendine amaç edinen ACAR; AR-GE çalışmaları sonucunda üretmiş olduğu hammadde

  • ACAR KAHVE DEĞİRMENLERİ VE HED. EŞYA SAN. LTD. ŞTİ.

    ACAR KAHVE DEĞİRMENLERİ VE HED. EŞYA SAN. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | B-42

    1971 yılında kurulan Acar Değirmenleri, başarılı geçmişiyle bu sektörde Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Kurumsal yapısı, teknolojiye yaptığı yatırımları, yaratıcı tasarımları ve 1500 adetten oluşan zengin ürün çeşitliliği ile konusunda lider konumdadır. Zamak, pirinç, bakır, demir konusunda üretim yapan yapımız, rakiplerinden farklı olarak kahvedanlık setini ilk üreten ve tasarımları geliştiren tek firmadır. 60 kişilik uzman kadroya sahip olan şirketimiz; kahve setleri, çay setleri, tepsiler, değirmenler, fincanlar, cezveler, çaydanlıklar, lokumluklar, şekerlikler, hamam tasları, kaşıklar, küllükler gibi birçok üretime sahip yapısıyla hediyelik eşya sektöründe hizmet sunmaktadır.

  • ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
  • Placeholder
  • ADEON DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    ADEON DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | E-32

    Adeon Global, 15 yıllık satın alma ve 70 in üzerinde ülkeye ihracat tecrübesi olan bir ekip olarak; Dış ticaret ve satınalma tecrübesini Müşterilerine tek bir çatı altında sunmak için 2018 ylında kurulmuştur. Adeon Global müşterilerinin Satın Alma Departmanı kimliği ile hareket ederek talep edilen ürünü en kaliteli ve en iyi fiyatla tedarik etmekte ve aynı zamanda faaliyet alanlarındaki sektöründe öncü üreticilerden tedarik ettiği ürünleri müşterileri ile buluşturmakdatır. Dış ticaret felsesini anlamış ve dış ticaretin hakkını vermeyi amaç etmiş bir ekip olarak, amacımız yüksek karlılık değil, en iyi fiyat ve fayda sürekliliği yakalayarak iş ortaklarımıza en doğru hizmeti sunmaktır.

  • ADF ANKASTRE ÜRÜNLER SAN. VE TİC. A.Ş.

    ADF ANKASTRE ÜRÜNLER SAN. VE TİC. A.Ş.

    3 HALL | C-10

    ADF Ankastre Ev Aletleri A.Ş. 2010 yılında ankastre davlumbaz ve ocaklar üretmek üzere kurulmuştur. Şirketimiz 2013 yılında yeniden yapılandırılarak üretim kapasitesini ve çeşitliliğini artırmak için ek bina ve makine yatırımlarına odaklanmıştır. Şirketimiz özellikle yurt dışında tanınmış markalar için kişiye özel premium ürünler üretmektedir. Başlangıçta 2000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren firmamız şu anda kendi tesislerinde 8000 m2 kapalı alana sahiptir.ADF, OEM bazında üst orta ve üst sınıf segmentler için davlumbazlar ve ankastre ocaklar üretmektedir. ADF'nin başarısının sırrı, deneyimli kadrosunun uyumu, kalite politikası ve müşteri taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebilmesidir. Her müşteri ADF için bir değer olarak kabul edilir.

  • ADL BÜRO MOBİLYALARI METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ADL BÜRO MOBİLYALARI METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    6 HALL | B-52

    ADL METAL SANAYİ 2010 yılından 2015 yılına kadar Kayseri’de 1000 m2 üretim ve depolama alanına sahip olan tesisimizi 2015 yılında 3000 m2 üretim alanına sahip toplamda 6000 m2 olan tesisine taşımıştır.15 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren metal den yapılmış ürünler konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz, Metal ayakkabılık, Soyunma dolapları, Bahçe barbeküleri, Kömürlü Mangal takımları, Evrak rafları, üretimi yapmaktadır.

  • ADL SERAMİK MADENCİLİK İNŞ. ENERJİ İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ADL SERAMİK MADENCİLİK İNŞ. ENERJİ İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    9 HALL | A-32

    1997 yılında Köksallar Madencilik olarak faaliyete başlayan firmamız 1999 yılında Porselen,Seramik,Cam,Çini üretimin de kullanılan başta inorganik pigment (sır altı-sır üstü boyalar),baskı yağları (medium),lak-vernik (covercoat),oksit-hammaddeler,sır üstü altın-platin-lüster,serigrafi malzemeleri,sulu transfer kağıdı v.b. ürünleri direk ithalatçı rölünü üstlenerek yurt içi ve yurt dışı pazara satışını yapan ve sektör ihtiyacı olan makine ve ekipman konusunda danışmanlık hizmeti veren firmamız 2012 yılında grup şirketi olan ADL SERAMİK olarak hizmet vermeye devam etmektedir. 2017 yılından itibaren İtalya Ceramvetro Gold firmasının Türkiye Yetkili Satıcısıdır. Tüm ürün gruplarını www.ciniseramikboyalari.com online satış sitesi üzerinden atölye,kurs ve hobi ölçekli üreticilere hizmet vermektedir.

  • Placeholder

    AFYON EMAYE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | C-42

    Afyon Emaye, Türkiye de emaye mutfak eşyaları üretiminde uzman bir firmadır. ‘’Simay’’ markası Afyon Emaye 'nin tescilli markasıdır. Firmamız 50,000m² açık alan üzerinde kurulu olan 7,000m² kapalı üretim tesisinde, son teknoloji üretim hattı ile sağlıklı ve uzun ömürlü emaye mutfak eşyalarının üretimi, yüksek kalitede ve Avrupa standartlarında iş sağlığı ve güvenliği ile uyumlu olarak gerçekleştirilmektedir. Firmamız ve ürün özellikleri hakkında detaylı bilgiyi www.afyonemaye.com adresimizde bulabilirsiniz.