19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • DALGIÇ (MESSİ EV VE MUTFAK EŞY. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    DALGIÇ (MESSİ EV VE MUTFAK EŞY. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    4 HALL | B-14

    1937 yılından beri markamızla dünyaya ve Türkiye'nin her yerine ürünlerimizi satmaktayız. Şirket kurucumuzun 30 yıllık sektör tecrübesi ile müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızın destekleri sayesinde dünya markası olma yolunda ilerlemekteyiz. Müşterilerimize hizmet ve kaliteli ürünler sunmak gururumuz, güvenlerini devam ettirmek vazifemizdir.

  • DAMGA MAKİNA VE MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    DAMGA MAKİNA VE MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | B-21

    DAMGA MAKİNA VE MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ 1998 YILINDAN İTİBAREN ENDÜSTRİYEL MUTFAK, TEZGAH ÜSTÜ MUTFAK EKİPMANLARI VE ZÜCCACİYE SEKTÖRÜNDE ÜRETİM, TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ OLARAK FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. ÜRETİMİNi YAPTIĞIMIZ TÜM ÜRÜNLER ENDÜSTRİYEL ( SANAYİ TİP) KULLANIMI İÇİNDİR.EV ÜRÜNÜ DEĞİLDİR. FİRMAMIZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DESTEĞİ VE GÜVENİ SAYESİNDE HIZLA BÜYÜMÜŞTÜR. DAMGA MAKİNA ULUSAL VE ULUSLARARASI PRESTİJ FUARLARINA KATILIM SAĞLAMAKTADIR. ŞİRKETİMİZİN YURT İÇİ VE YURTDIŞI SATIŞLARI VE MARKA DEĞERİ SÜREKLİ OLARAK ARTMAKTADIR. DAMGA MAKİNA MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMALARINA ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİ , ÜRÜN KALİTESİNİ VE SATIŞ SONRASI HİZMET NOKTALARINI ARTTIRARAK DEVAM ETMEKTEDİR. MAKİNEMİZİN TAMAMI VE MAKİNAYI OLUŞTURAN TÜM YEDEK PARÇALAR İSTANBUL

  • Placeholder

    DASEN INDUSTRIAL CO., LTD

    12A HALL | J-68B / J-69

  • Placeholder

    DBK KERESTE İNŞ. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-15

    Şirketimiz, 1996 yılında Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, 4.000 m² açık ve 12.000 m² kapalı alanda kurulmuştur. Kendimizi sürekli yenileyerek, fabrika bünyemize yeni teknolojiler ve hizmetler ekleyerek farklı alanlarda da faaliyet göstermekteyiz. Ürün yelpazemizde pelet, tuval, CNC kesim ve sunum tahtaları ile ahşap panel üretimi bulunmaktadır. Yüzün üzerinde alanında uzman personelimizle müşterilerimize artı değer katmak için çalışmaktayız.

  • DE SENSE (DESANTE ELEKTRONİK TEKNOLOJİ DIŞ TİC. A.Ş.)

    DE SENSE (DESANTE ELEKTRONİK TEKNOLOJİ DIŞ TİC. A.Ş.)

    11A HALL | D-34

    Desense Home Tekstil olarak, uzman kadromuz ve derinlemesine endüstri tecrübemizle , ev tekstili sektöründe öncü bir yolda ilerliyoruz. İşimizin her aşamasında kaliteyi ön planda tutarak, sofra ve mutfak tekstillerinden banyo setlerine kadar geniş bir yelpazede ürünler sunuyoruz. Her biri, günlük yaşamınıza zarafet ve işlevsellik katmak için özenle seçildi.

  • Placeholder
  • Placeholder

    DEDE HOME ZÜCC. EV TEKS. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | D-22

    Alüminyum döküm mutfak eşyaları üretiyotuz bazı büyük markalara Türkiye de ve yurtdışında üretim yapıyoruz başlıca ürünlerimiz kek kalıbı tencere ve tava

  • DEDEMİN EMAYELERİ (MODAY HOME EV GEREÇLERİ ZÜCCACİYE GIDA SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    DEDEMİN EMAYELERİ (MODAY HOME EV GEREÇLERİ ZÜCCACİYE GIDA SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    4 HALL | C-42

    Dede Halil İnan 1938 yılında Alman bir ustanın yanında çıraklık yaparak ilk emaye ustası olmuştur. Frit formülünü geliştirerek İnan Emaye fabrikası ile emaye sektörüne yön vermiştir. Oğlu Şaban İnan ikinci nesil olarak fabrikayı devralmış ve devamında Dedemin Emayeleri markası ile torun Selva Yazıcı dede mesleğine renkli bir bakış açısı getirip sektöre yeni bir canlılık kazandırmıştır. Şimdilerde ise dededen toruna miras olan sanatlarını nesilden nesile aktarmak için rengarenk sanat eserlerini sizlerle buluşturmak için .alışıyorlar. Çalışanların tamamı kadınlardan oluşmaktadır, el emeği ile yapılan ürünlerin desenleri sevgi ile işlenip beğenilerinize sunulmaktadır. Farklı renk ve desenlerde olan ürünler gıdaya uygunluk sertifikası ile üretilmektedir.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • DEPA EV VE MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    DEPA EV VE MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    F4 | F4-1

    Firmamız 2008 yılında İstanbul,Türkiye'de kurulmuştur. DEPA Mutfak Eşyaları, termos, saklama kutuları, servis gereçleri, kadehler, bardaklar, kaseler, sürahiler, ekmek kutusu, çerezlik ve sunum ürünleri, banyo gereçleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Türkiye'de akrilik mutfak eşyalarının tek ve lider üreticisidir. Temel Avantajlar:Müşteri odaklı hizmet (özel ambalaj,OEM üretim,yeni tasarımlar oluşturma) ve rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler. Firmamız 71 ülkeye ihracat yapmaktadır.

  • DEVECİOĞLU METAL PLASTİK EV GEREÇLERİ İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

    DEVECİOĞLU METAL PLASTİK EV GEREÇLERİ İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | G-25

    Devecioğlu Metal Plastik Ev Gereçleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1990 yılında Organize Sanayi Bölgesinde ütü masası ve çamaşır kurutma askısı imalatına başlamış olup, 2012 yılında da 20.000 m2 açık, 17.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş olan yeni fabrikasında faaliyetine devam etmektedir. 2014 yılında ise artan yurtiçi talebini karşılamanın yanı sıra ihracata yönelik büyüme stratejisini benimseyen DEVECİOĞLU 6.000 m2 açık alan 4.000 m2 kapalı alan fabrikasınıda devreye alarak merdiven üretimine başlamıştır.Ürün ya da üretim kalitesinden ödün vermeden, en gelişmiş teknoloji ve kaynaklarını etkin kullanarak ürünlerini ve markasını Türkiye pazarında önemli bir konuma getiren DEVECİOĞLU, müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla