19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • EDYA METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EDYA METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | B-30

    2010 yılında kurulan EDYA başlangıçta davlumbaz elektroniği sektörüne hizmet verse de, 2016 yılından sonra davlumbaz sektöründe komponent grubu üzerine olan uzmanlığımızı Fırın ve Ocaklarda kullanılan aksesuar üzerine genişletmiş bulunmaktayız. Edya firması olarak istenilen model ve ölçülerde Alüminyum kulp ve paneller konusunda üretimimiz uzmanlık alanımız olarak tanımlanmıştır. bunun yanında kablo grupları ve diğer davlumbaz elektrikli komponent grubunda üretimimiz devam etmektedir.

  • EFEGİL KRİSTAL CAM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EFEGİL KRİSTAL CAM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | C-46

    Efegil Kristal, cam üretimi ve tasarım uygulamaları alanında 1984 yılından buyana üretici ve ihracatçı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yaldız, kesme, gravür, kumlama, boyama, çeşitli fırça uygulamaları ve camın farklı materyaller ile kombinasyonları bazı üretim uygulamalarımız arasında yer almaktadır. Detaylı bilgi için websitemizi inceleyebilirsiniz.

  • EFOR PASLANMAZ MADENİ EŞYA ÜRETİM VE PAZ. LTD. ŞTİ.

    EFOR PASLANMAZ MADENİ EŞYA ÜRETİM VE PAZ. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | B-30

    Efor Metal, 30 yılı aşkın tecrübesiyle ev ve genel kullanıma yönelik paslanmaz çelik aksesuar üretiminde Türkiye'nin lider kuruluşlarından biridir. Ürün yelpazemizde sıhhi ürünler, banyo aksesuarları, ev ve mutfak grupları, züccaciye ürünleri yer almaktadır. Çöp kutusu, tuvalet fırçası, sabunluk, havluluk, rulo tutucu, ekmek kutusu engelli serisi vb.) Fiyat/kalite oranı açısından ürünlerimiz piyasadaki en iyi tekliftir. Efor, yüksek kaliteli ürünleri ve tatmin edici bir müşteri hizmetini uygun maliyetli bir şekilde sunmaya ve müşterilerine rekabet avantajı sağlamaya odaklanmaktadır. Etkin stratejiler uygulayarak pazar yeri için değer yaratmak şirketimizin ayırt edici özelliğidir.Üretim hatlarımızda kullanılan malzeme ve ekipmanların kalitesi en yüksek endüstri standartlarındadır.

  • Placeholder
  • EGE EV ÜRÜNLERİ A.Ş.

    EGE EV ÜRÜNLERİ A.Ş.

    12 HALL | G-12

    Ege Ev Ürünleri , 1996 yılında kurulmuş olup, ticari faaliyetlerine ütü masası, çamaşır kurutmalık ve ev tipi merdivenle başlamıştır. Yıllar içinde, ürün yelpazesine kamp ürünlerini de ekleyerek İzmir Torbalı'da 90.000 m2 kapalı alanda, 500'den fazla çalışanı ile iki fabrikasında üretim yaparak sektöründe lider konuma gelmiştir. Tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni modellerle tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen Ege Ev Ürünleri A.Ş., ürün ve hizmetlerini 6 kıtada 120'den fazla ülkede müşterilerine ulaştırmaktadır.

  • EGE PORSELEN SAN. VE TİC. A.Ş.

    EGE PORSELEN SAN. VE TİC. A.Ş.

    8 HALL | D-31

    Ege porselen olarak, modern üretim teknikleriyle üretilen, Türkiye ve 20 den fazla ülkeye sunduğumuz yenilikçi tasarımlarımızla ; kullanıcı dostu, sağlıklı, çevreci, ulaşılabilir ve evrensel olmayı prensip edindik. Fincan takımları kupa ve kaselerimizi doğadan aldığımız ilhamlı ürettik.

  • EGELA TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EGELA TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | B-20

    Özel veya Seri Üretim İhtiyaçlarınız İçin Güvenilir Hizmet ve Profesyonellerinden Oluşan Bir Ekip 1000 m2 lik alana kurulmuş 5 adet lazer kesim makinesi, 3 adet ultraviyole dijital baskı makinesi ve 1 adet CNC ile donatılmış fabrikamızda isteklerinize hızlı yanıt verme konusunda oldukça iddialıyız. Çeşitli Üretim Kapasiteleri CNC Makinesi: Yüksek hassasiyetle çeşitli malzemelerde karmaşık şekiller ve detaylar oluşturabilir. Özellikle ahşap işleme yeteneğiyle öne çıkar. Ahşap Lazer Makinesi: Farklı kalınlık ve türde malzemelerde hassas kesim yapabilir. Ahşap, pleksi, akrilik gibi malzemelerde yüksek kalitede kesim ve detaylandırma sağlar. Ultraviyole Dijital Baskı Makineleri: Yüksek çözünürlükte, canlı renklerle kaliteli sonuçlar alınır

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

    ELİFLER PLASTİK (OBPLAST PLASTİK İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | L-10

    FİRMAMIZ 2010 YILINDA PLASTİK MUTFAK EŞYALARI ÜRETİMİNE BAŞLAMIŞ OLUP 2023 YILININ SON ÇEYREĞİNDE PLASTİK BAHÇE MOBİLYARI ÜRETİMİNE DE GİREREK PLASTİK SANDALYE, PLASTİK KOLTUK, PLASTİK MASA, PLASTİK KAMP MASASI, PİKNİK MASASI GİBİ ÜRÜNLER ÜRETMEKTEDİR.

  • ELİFPLAS PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ELİFPLAS PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | C-32

    Firmamız kuruluşundan bugüne sektöründe ürün yelpazesine sürekli yenilikler katarak,kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere uygun çözümler sunmaktadır. Firmamızın ürün gamında evrene taahhüdü basit bir fikre dayanmaktadır. Evimizi ve geleceğimizi aydınlatacak en güzel tasarımlar, ömürleri boyunca düşük bir çevresel etkiye sahip olanlardır. Bu anlamda, geri dönüşümü teşvik ederek çevremize yayılan atıkları en az seviyeye indirmek için doğal kaynaklarımızı daha iyi kullanmalıyız. Bu hedefler, kuruluşundan bugüne firmamızın eylemlerine rehberlik etmiştir. Pazarımızdaki lider firmalardan biri olarak, doğaya saygılı firma ruhu ile geleceğimiz için yaptığımız yatırımlarda çevremizi korumaya karşı bir sorumluluğumuzun olduğuna yürekten inanmaktayız.

  • ELİZİ ÇÖMLEKLERİ (USLU ÇÖMLEKÇİLİK SAN. VE TİC. A.Ş.)

    ELİZİ ÇÖMLEKLERİ (USLU ÇÖMLEKÇİLİK SAN. VE TİC. A.Ş.)

    10-11 GEÇİŞ | FY12-2

    Elizi Çömlekleri, tarihimizin en eski el yapımı toprak işlemeciliğine devam etmekle birlikte, teknoloji ile birleştirilerek endüstriyel ürünler üretmektedir. Kullandığımız hammaddenin doğal toprak olması sebebiyle ürünlerimizin katkısız, çevreci ve insan sağlığının korunmasında önem taşımaktadır. Toprağın su ile yoğrulup belli aşamalardan geçerek şekillendirilmesi, 980-1200 °C arasında pişirilerek yüksek ısıya dayanıklı özel kille kaliteli ürünler elde etmekteyiz. Toprak işlemeciliğinden önce laboratuvar ortamında yapmış olduğumuz toprak analiz ve AR-GE çalışmalarımız tüm kontrol aşamalarında gerçekleştirilmektedir.