19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • ELMOP (5G GROUP PLASTİK METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    ELMOP (5G GROUP PLASTİK METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | J-22

    16 Yıllık üretim, ihracat, ve ithalat deneyiminden almış olduğu güçle,2004 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulan temizlik ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir. 2017 yılında Eviday 'Ev Gereçleri' markası altında mutfak-banyo aksesuarları ve ev gereçlerinde üstün kalitede ürün üretmeye başlamıştır.

  • ELVİRA METAL MUTFAK EŞYALARI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.

    ELVİRA METAL MUTFAK EŞYALARI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.

    7 HALL | C-54

    2015 yılında Kahramanmaraş’ta faaliyete geçen firmamız kurucularının 16 yılı aşkın sürede edindiği tecrübeden yararlanarak hızlı bir şekilde piyasaya girmiş gerek ihracat gerekse iç pazarda ki yerini almıştır, 3.500 m2 kapalı alan 2.000 m2 açık alan ile toplamda 5.500 m2 bir alanda üretim faaliyetlerini devam ettirmektedir. Makine parkurunu son sistem otomatik makinalarla kurup, sürekli yapılan arge ve kalıp model çalışmaları ile ürün yelpazesini genişletmiş ve kalite önceliğimiz politikasını benimsemiştir. Farklı ülkelerin mutfak kültürüne uygun ürün modelleriyle ithalatçıların gözdesi olmayı başarmıştır. Çalışmış olduğu tedarikçi firmalar arasından en iyi kalite ve hizmet sunan firmalar ile güçlü bir ticari bağ kurmayı başarmıştır.

  • EMAYHOME PLASTİK EV GEREÇLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    EMAYHOME PLASTİK EV GEREÇLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    11 HALL | E-31

    Emayhome Plastik, ev gereçleri sektöründe 25 yıl önce ithalat ile başlayarak, 2011 yılında Plastik Ev Gereçleri üzerine kurduğu üretim tesisi ile Türkiye’nin önemli aktörleri arasında yerini almıştır. Hedefi, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ve memnuniyeti önceleyen ürünler üretmektir.

  • EMAYYE METAL SANAYİ TİC. A.Ş.

    EMAYYE METAL SANAYİ TİC. A.Ş.

    5 HALL | A-30

    Emayye Metal Yalova’da Faaliyetlerine başlamış olup; Emaye pişirme ürünleri ve Sunum - Servis grubu üretiminde uzman bir firmadır.Emayye Metal 21.000 m2 açık alan üzerinde kurulu 6000 m2 kapalı üretim tesisinde 126 makine ve 53 personelle " Emayye " markası altında üretimine devam etmekte olup, ürünlerini tüm Dünya'ya gururla ihraç etmektedir.Lisanslı desenleri ve renkleri, sürekli kendini geliştiren Ar-Ge departmanı ve yüksek kalite standartları ile sağlıklı, dekoratif ve uzun ömürlü emaye mutfak eşyalarının üretimi, Avrupa standartlarında gerçekleştirilmekte ve siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

  • Placeholder

    EMID IGT LLC

    9 HALL | A-44

  • Placeholder

    EMİNÇELİK ELEKTRİKLİ CİHAZLAR A.Ş.

    3 HALL | C-13

    Firmamız 1979'dan beri ısıtma sektörüyle başlamış olup 2000 yılından sonra elektrikli ev aletleri üretmeye başlamıştır. İstanbulda yaklaşık 17.000 m2 kapalı alanıyla üretimine devam eden şirketimiz 50'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

  • EMİNEM (ES KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    EMİNEM (ES KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | G-11

    EMİNEM’ Plastik ve camdan ürünler ile evinizde aileden biri olmaya kendini adayan markalardan biridir. Firmamız olarak 2004 yılından günümüze kadar sektörün geniş çerçeveden fotoğrafını çekerek yapmamız gereken ürün modelleri için, piyasada eksikliği yaşanan ürünleri tespit edip çalışmalara başladık. Cam ve plastiği olmazsa olmaz sağlıklı ürünler hedefimize uygun şekilde kombine ederek yeni ürünler oluşturduk.

  • EMİR ZÜCCACİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EMİR ZÜCCACİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | D-30

    Emir Züccaciye 1998 yılında kurulmasından itibaren müşteri memnuniyetini prensip edinmiş bir firmadır. Müşterilerimize sunduğumuz hızlı servis ve güvenilir hizmetlerimizle portfolyomuzu her geçen gün artırmaktayız.Emir Züccaciye tasarımları modayı takip eden işlevsel ve benzersizdir. Atölyelerimizde ; Altın-platin yaldızlı, çıkartma desenli, baskı desenli, el dekorlu, boyalı, püskürtme boyalı vb. işlemleri cam ürün çeşitlerimize titizlikle uygularız. Ürünlerimiz ; cam bardak, kase, saklama kapları çeşitleri, tabak ve sürahi çeşitleri

  • EMSAN PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EMSAN PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | E-22

    EMSAN PLASTİK yılların bilgi ve tecrübesini EMHOUSE markası altında toplayarak kaliteli ve yenilikçi ürünleri hızlı ve güvenilir bir şekilde üreterek mutfağınızın ve evinizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 5.000 m2 üretim alanı ve 2.500 m2 depolama hacmi ile 1. sınıf hammadde ve ileri teknoloji makine parkuru kullanarak üretimini her geçen gün arttırmaktadır. EMSAN PLASTİK ürünleri yurt içinde yerel ve ulusal market zincirlerinde ve seçkin mağazalarda yerini almış olup başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika, Asya ve Afrika’da 40’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

  • ENART EMAYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ENART EMAYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | A-10

    Mutfak eşyaları sektörünün öncülerinden Enart, tüm üretimini 5 kıtada 40'tan fazla ülkeye ihraç ediyor ve zorlu kalitemiz, genişleyen ürün yelpazemiz ve yenilikçi yaklaşımlarımızla toplam müşteri memnuniyetini sağlamayı ve sürdürmeyi şirket misyonu olarak belirliyor. Enart, müşteri odaklı zihniyetimizle bireysel pazarın gereksinimlerini karşılayabilen tek şirket olmanın ayrıcalığını hissetmekten mutluluk duyuyor. Enart ürünleri Tuv/Rheinland, Intertek, SGS, Bureau Veritas tarafından test edilmiş olup ayrıca Enart, BSCI, ICS, Kaufland Sosyal ve Fabrika denetimlerine ve ISO 9001-2015 Kalite Güvence Sertifikasına sahiptir.

  • ERKOÇ PLASTİK  VE KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ERKOÇ PLASTİK VE KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-10

    Poly Time / Erkoç Plastik, 1993 yılında plastik ev eşyası ve kalıpları üretmek amacıyla İstanbul'da kurulmuştur. 60'tan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Kalıp departmanımız 30 yıllık tecrübe ile yüksek kaliteli, yenilikçi kalıplar üretmek için en son teknolojiyi kullanmaya devam etmektedir. Poly Time tüm dünyada müşterilerin beğenerek tercih ettiği bir markadır.

  • ESALBA METAL SAN. VE TİC. A.Ş.

    ESALBA METAL SAN. VE TİC. A.Ş.

    1 HALL | B-20

    Tasarım yetkinliği ile yüksek kalite anlayışını, sürdürülebilirlik görüşü ile tamamlayan TRAGEN, ankastre mutfak ürünleri üreticisi ve ihracatçısıdır. TRAGEN'in ürün gamı ankastre ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın modellerinden oluşmaktadır. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan üretim tesisinde üretilen ürünler İstanbul'da bulunan ana showroom ve satış ofisi aracılığıyla dünyanın dört bir yanına ihraç edilmektedir. 2024 Haziran ayında TRAGEN, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından TURQUALITY kapsamına alınmıştır.