19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • GEDİK DIŞ TİCARET CAM SAN LTD ŞTİ

    GEDİK DIŞ TİCARET CAM SAN LTD ŞTİ

    9 HALL | B-31

    2008 yılından bu yana cam ürünleri tedarik ve ihracat hizmetleri sunan firmamız, 2024 yılında faaliyete geçen yeni fabrikamızla cam mutfak eşyası ürünlerimizi plastik ürünlerle zenginleştirerek müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

  • GEMON GIDA İÇ VE DIŞ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    GEMON GIDA İÇ VE DIŞ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    6 HALL | B-22

    Gemon Dış Ticaret , Hipermarket tedarik zincirlerine istenilen her türlü ürünü tedarik eden bir dış ticaret firmasıdır. Aynı zamanda Transit Ticaret ve Re-Export , ihracatta prıvate label – müşteriye özel etiketleme , hizmeti de vermekteyiz. ABD ,Ukrayna, Moldova, Kosova, Bulgaristan, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya , Belarus, Gürcistan, Baltık ülkeleri ve Güney Amerika Ülkeleri çalıştığımız ülkelerden bazılarıdır .Esas olarak markanız altında ev tekstili, ev eşyaları, birçok mutfak eşyaları , kozmetik ürünleri tedarik ediyoruz. Türkiye'de 500'den fazla fabrikada oluşan ürün ve üretici veri tabanımız ve İstanbul'daki ofisimizde showroomumuz vardır. Ayrıca, Türkiye ‘nin farklı fabrikalardan gelen tüm siparişlerinizi tek bir sevkiyatta birleştirebileceğimiz bir depomuzda

  • GENESİN ANKASTRE A. Ş.

    GENESİN ANKASTRE A. Ş.

    3 HALL | C-12

    GENESİN ANKASTRE

  • Placeholder
  • GLASS AND GLASS (BOSPHORUS GLASS DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.)

    GLASS AND GLASS (BOSPHORUS GLASS DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.)

    9 HALL | A-46

    Bosphorus Glass tecrübeli uzman bir ekip tarafından 2020 yılında kurulmuştur. İnsan hayatında önemli yer tutan cam ve porseleni kullanarak züccaciye, horeca, hediyelik eşya ve promosyon sektörlerine farklı, nadide ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Bosphorus Glass zengin form çeşitliliği ve göz alıcı canlı renklerden oluşan birbirinden şık desenlerde yüksek marka değerli kurumsal firmalara kendi markaları ile üretim yapmakta ve yurtdışında pek çok ülkede müşterilerine Glass and Glass markası ile ürünlerini pazara sunmaktadır. Bosphorus Glass ürün tasarımından başlayan, dekorlama ve paketlemeye kadar devam eden tüm üretim süreçlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

  • GMP PLASTİK SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

    GMP PLASTİK SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-41

    Green Mile Plast" plastik mutfak eşyası firması olarak, mutfak gereçlerinde kaliteyi ve estetiği bir araya getiriyoruz. Müşterilerimize, günlük mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak dayanıklı, fonksiyonel ve şık ürünler sunmayı amaçlıyoruz. Ürün yelpazemiz, her mutfağın vazgeçilmezi olacak geniş bir çeşitlilik içeriyor. *Ürünlerimiz:* - *Plastik Kaplar:* Gıda saklama kapları, buzdolabı düzenleyicileri, taşınabilir öğün kapları. - *Mutfak Aksesuarları:* ölçü kapları, spatulalar, karıştırma, baharat kaşıkları, buzluk çeşitleri *Neden Green Mile Plast?* - *Kalite:* Ürünlerimiz, dayanıklılık ve güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmektedir. - *Estetik Tasarım:* Modern ve şık tasarımlarımız, mutfaklarınıza zarafet katacaktır. - *Çevre Dostu:* Geri dönüştürülebilir malzemeler

  • GOLDEX PLASTİK A.Ş.

    GOLDEX PLASTİK A.Ş.

    11 HALL | B-14

    Kaliteli ürünü uygun fiyattan müşteriye ulaştırmak gayesi ile çıkmış olduğumuz üretim serüvenimize , Türkmanistan daki fabrikamızda yapmış olduğumuz üretimle dünyanın dört bir yanına ürün göndererek devam etmekteyiz. Gayemiz kısa süre içerisinde dünyanın sayılı plastik mutfak gereçleri üreticisi sınıfına ulaşmaktır. Adımlarımızı bu doğrultuda emin bir şekilde atmaktayız.

  • GONDOL PLASTİK SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş.
  • GÖKHAN ELEKTRONİK CİH. TİC. LTD. ŞTİ.

    GÖKHAN ELEKTRONİK CİH. TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | C-50

    1986 yılında kurulan firmamız, kuruluşundan bu yana imalat sektöründeki tecrübe ve başarısını sürekli arttırmayı hedeflemiştir. Ev tipi radyo le başlayan imalat serüvenimize daha sonra; oto teyp, hoparlör, uydu alıcı ve aksamları, LED TV, elektrikli ev aletleri sınıfından; elektrikli süpürge, ütü ,kettle imalatı ile devam etmiş, ileriki yıllarda da LED aydınlatma sistemleri imalatı ve proje tasarımları ile zirveye taşımıştır. Geçmiş yıllardan edindiğimiz tecrübe ile daha kaliteli, pratik kullanım ve kolay kurulum gibi avantajlar sunan elektrikli ev aletleri tasarlamaya ve üretmeye devam etmektedir. Bu çerçevede Vantilatör ve Elektrikli Dik Süpürge üretimi ile yerli ve yabancı piyasaya %100 yerli

  • GÖKNUR ELEKTRİK ELEKTRONİK İLETİŞİM MAK. OTOM. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    GÖKNUR ELEKTRİK ELEKTRONİK İLETİŞİM MAK. OTOM. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    10 HALL | A-20

    GÖKNUR, müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde tespit etmek, müşteri ihtiyaçlarına yönelik en doğru ve en iyi çözümü müşteriye sunmak, müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak ve sunulan kaliteli hizmetlerin tutarlılığını garanti altına almak amacındadır.Sanayici ve İmalatçı müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürünleri, detaylı görüşmeler yaparak, yurt dışında bizzat, titizlikle seçtiği tedarikçi firmalardan yüksek kaliteli ve düzenli ürünler temin ederek müşterilerine aksamasız hizmet vermek, gelişen teknolojiyi takip ederek talep edilen yeni ürünleri derhal müşterilerine temin etmek ve buna paralel olarak kendisini geliştirmek, GÖKNUR'un kuruluşundan bu yana misyonu olmuştur.

  • Placeholder

    GÖRGEL METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | B-10

    Biz Paslanmaz Çelik ve Yanmaz Yapışmaz Tencere üreticisi Görgel Metal olarak 25 yıldır faaliyet gösteriyoruz ve Türkiye'nin en büyük üreticilerinden biriyiz. Tüm ürünlerimiz ve tesislerimiz uluslararası standartlara göre sertifikalandırılmıştır. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini en iyi kaliteyle karşılıyor ve en iyi hizmeti sağlıyoruz. Sektördeki değişime ve modern teknolojiye ayak uydurarak paslanmaz çelik ve yanmaz yapışmaz mutfak gereçleri sektöründe aranan ve güçlü bir marka olmayı başardık.

  • GÖZEN HOME - MUHAMMET ALİ GÖZEN

    GÖZEN HOME - MUHAMMET ALİ GÖZEN

    11A HALL | D-20

    GÖZEN HOME Dekora Ait Herşey Ev,ofis,bahçe her mekan için dekorasyon ve şıklık Sadece Toptan Satış Üretici Firma