19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • Placeholder
  • Placeholder
  • GÜL PLASTİK İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜL PLASTİK İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-22

    Kuruluşu 1985 yılında İstanbul’da küçük bir atölyede şahıs firması olarak kurulmuş olup, 2005 yılında şirketleşerek Gül Plastik İthalat İhracat Ltd. Şti. olarak kurmuş olduğu kendine ait tesisiyle üretimine devam etmektedir. Gül Plastik olarak mütevazı yapısıyla güvenilir, yeniliğe açık, kaliteden ödün vermeyen farklı ve daima yenilikçi ürün tasarımları anlayışıyla müşterilerin taleplerini karşılamak adına her geçen gün kendini daha fazla geliştirmektedir. Bu anlayış kapsamında ulusal pazarda seçkin toptancılar ve perakende zincirleri ile beraber birçok süpermarketlerde, uluslararası pazarda ise farklı ülkelerde Gül Plastik kalitesini ve markasını müşterilerine göstermektedir.

  • GÜLBAK BAKALİT METAL VE TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜLBAK BAKALİT METAL VE TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    6 HALL | A-22

    1991 yılında metal mutfak eşyalarına kulp ve aksesuar üretmek amacıyla faaliyetine başlayan Gülbak Bakalit, her geçen gün artan ürün çeşitliliği, kalitesi ve çözüm ortaklığı anlayışıyla büyüyüp sektöründe öncü ve etkin bir konuma yükselmiştir. Tencere, çaydanlık, cezve ve tavalar için; paslanmaz ya da bakalitten en modern makinelerle üretim yapan Türkiye’nin en büyük üretim hacimli tesisine sahip olmaktan ve insanların hayatına dokunmaktan gurur duyuyoruz.

  • GÜNEŞ HEDİYELİK EŞYA BAS. VE YAY. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜNEŞ HEDİYELİK EŞYA BAS. VE YAY. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-32

    1984’ den beri hediyelik eşya imalatı yapan firmamız, ürün kalitesi ve çeşitliliğini geliştirerek, Türkiye’ de ve yurt dışında önde gelen isimler arasına girmeyi başardı. 1984 yılında firmamızın kurucusu olan merhum OSMAN MERAL tarafından temeli atılan, ve o günden bugüne hiçbir şekilde kaliteden taviz vermeyen bir marka. Güneş hediyelik, mutlu anlara eşlik etme, güven,samimiyet, yakınlık duygularını içinde barındırıyor ve ait olduğu toplumun tam kalbin de yer alıyor. Amacımız; ilk gün ki aşkla kalite ve hizmette öncü olma ilkesiyle, müşterilerimizi satış öncesi ve sonrası memnun etmeye, yerli imalatta en yüksek kalite de hizmet vermeye devam edeceğiz.

  • GÜNEŞ KATMER MAD. EŞYA EMAYE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜNEŞ KATMER MAD. EŞYA EMAYE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | C-66

    FİRMAMİZ 1990 YILINDA KÜÇÜK BİR İŞLETME OLARAK İŞE BAŞLAMIŞTIR. 2002 YILINDA ORTAKLARINDAN AYRILARAK MEHMET GÜNEŞ OLARAK FAALİYETLERİNE BÜYÜYEREK DEVAM ETTİ. DAHA SONRA 2010 YILINDA ORGANIZE SANAYİ BÖLGESİNDE 1000 m2 KAPALI ALANDA FAALİYET GÖSTERMEYE DEVAM ETMİŞTİR. 2020 YILININ BAŞLARINDA GÜNEŞ KATMER MADENİ EŞYA EMAYE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. OLMUŞTUR. ŞU ANDA GÜNCEL OLARAK 3800 m2 KAPALI ALAN 5000 m2 AÇIK ALANDA YUVARLAK DAVUL FIRIN, TERMOSTATLI KATMER SACLARI, KAVURMA SACLARI, EMAYE TEPSİLER, KÖZMATİK,TENCERE VE EMAYE KAPLAMA TESİSİMİZLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ...

  • GÜNEŞ MELAMİN SAN. VE TİC. A.Ş.

    GÜNEŞ MELAMİN SAN. VE TİC. A.Ş.

    9 HALL | A-34

    1960’larda üretime plastik sektöründe başlayan Firmamız 1979 yılından beri melamin mutfak eşyası üretmektedir. Üretimde kalite, tasarım ve özgün desenlerden ödün vermeden müşterilerimize en iyiyi sunabilmek için sürekli yenilikler yapan bir firma olup ve böyle devam etmekteyiz. Markamızın hem yurt içinde hem de yurt dışında tanınmasından dolayı şirketimize büyük bir görev düşmektedir. Bu görev bilinci içinde müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi için profesyonel kadrolarımızla sürekli iş birliği içinde çalışmaktayız.

  • GÜNEŞ TEL ÇEKME SAN. VE TİC. A.Ş.

    GÜNEŞ TEL ÇEKME SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | L-40

    1976 yılından itibaren evinizin farklı köşelerinde kendisine yer bulan Edorahome olarak sizlerle iletişimimizi başka bir boyuta taşımaya, böylece sizinle doğrudan temas edebileceğimiz yepyeni bir yola adım atmaya karar verdik. Edorahome olarak biriktirdiğimiz tecrübeleri ürünlerimizin kalitesi ve güveniliriliği için temel aldık. Yıllardır gözlemlemekte olduğumuz, eksikliğini hissettiğimiz tadı ve rengi katmak için Edora Home projesini başlattık. Amacımız ürünlerimizin kalitesi ve işlevinden taviz vermeden onların adeta bir aksesuar gibi evinizin renk ve enerjisine uyum sağlaması, evinize bir karakter kazandırması.

  • GÜRAL PORSELEN (HERİŞ SERAMİK VE TURİZM SAN. A.Ş.)

    GÜRAL PORSELEN (HERİŞ SERAMİK VE TURİZM SAN. A.Ş.)

    8 HALL | A-30 / B-30

    1989'dan beri Güral Porselen, geleneksel zanaatın zarif dokunuşlarını modern üretim teknikleriyle harmanlayarak eşsiz porselenler üretiyor. Her bir parça, sanat ve teknolojinin mükemmel uyumunu yansıtarak zarafeti ve işlevselliği bir arada sunuyor. Geniş üretim kapasitesi ve üstün teknolojisiyle sektörün öncülerinden biri olarak Güral Porselen, çevre dostu, sağlıklı ve estetik açıdan üstün ürünleriyle global arenada ülkemizi gururla temsil ediyor. Üretim tesislerinde ısı geri dönüşümü sağlayarak enerji tasarrufuna katkıda bulunan firma, sürdürülebilir dünya hedeflerine sıkı sıkıya bağlı kalırken, sanatı ve doğayı da kucaklıyor. 2019, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında ihracat şampiyonu olarak kazandığı birincilik ödülleri, Güral Porselen in sanatsal ve teknik mükemmelliyetini simgeliyor.

  • GÜRMETAL METAL KAPLAMA İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜRMETAL METAL KAPLAMA İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | B-60

    1977 senesinde kurulan, tecrübeli ve aynı zamanda genç bir kadroya sahip olan, metal kaplama sektöründe Türkiye ve dünyanın en prestijli isimlerine sorunsuz ve kaliteli ürün teslim eden firmamız, sonuç odaklı ekibi ve düzgün fiyat politikası ile metal kaplama sektöründe referanslarına hergün yeni firmalar eklemektedir. Sektöre sunduğumuz, talaşlı imalat ve döküm hizmetlerinin yanı sıra yine alüminyum, demir, zamak, plastik, pirinç üzerine; tüm kaplamaları bünyesinde bulundurmakta ve montaj bölümüyle bunu destekleyerek siz değerli müşterilerine bitmiş ürün hizmeti sunmaktadır.. Kaynakları verimli kullanarak, iyi bir çalışma ortamında, yeteneklerin keşfedildiği, katılımın ve takım çalışmasının özendirildiği, mensuplarının gurur duyduğu iyi bir firma olarak algılanmak hedefindedir.

  • H.ÜLGER SERAMİK - MİKTAT ÜLGER

    H.ÜLGER SERAMİK - MİKTAT ÜLGER

    8 HALL | D-30

    SERAMİKTEN MUTFAK EŞYASI ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ,YURT İÇİ VE YURT DIŞINA ÜRETİM YAPMAKTAYIZ.GÜNCEL DİZAYNLAR İLE YENİLİKÇİ TRENDLERİ TAKİP EDİYORUZ ,

  • H2O (THN MAĞAZACILIK A.Ş.)