19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • Placeholder
  • Placeholder

    OBJE PLASTİK TASARIM REKLAM ÜRÜN. SAN. VE TİC. A.Ş.

    11 HALL | C-34

    20 YILDIR PLASTİK MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN FİRMAMIZ, ÜRÜNLERİNİ AHŞAP İLE BİRLEŞTİREREK DAHA FARKLI BİR ÇİZGİ ORTAYA ÇIKARMIŞTIR.HER GEÇEN YIL ÜRÜN KONSEPTİNİ BÜYÜTEREK, MÜŞTERİLERİNE DAHA FAZLA HİZMET ETMEYİ BİR POLİTİKA HALİNE GETİRİP ÜRETİMİNE DEVAM ETMEKTEDİR.ÜRÜNLERİMİZ FSC SERTFİKALI OLUP,AVRUPA STANDARTI OLAN LFGB TESTİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMEKTE OLUP 35 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLMEKTEDİR.

  • OBJEVİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    OBJEVİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    9 HALL | B-40

    OBJEVİ; evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere; kaliteli ve makul fiyatlarla ürün sunan, müşteri deneyimine önem veren, bulunduğu pazarı takip eden, yeni trendlere öncülük edip ilham veren, dekoratif ürün tedarikçisidir. Dekoratif ürün kategorisinde 2013’den bu yana hizmet veren OBJEVİ, Yurt içi ve yurtdışı kurumsal zincir firmaların tedarikçisi olarak kendini konumlandırmıştır. OBJEVİ; Yapay Çiçek, Yapay Ağaç, Saksı, Ahşap tamamlayıcı ve Dekoratif ürünler, Dekoratif Obje ,Ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. OBJEVİ yalın, basit ve güçlü organizasyon yapısı ile özellikle zincir firmaların organizasyon ve çalışma prensiplerine uygun alt yapısını oluşturmuş, %100 kalite prensibiyle hedeflerine devam etmektedir.

  • Placeholder
  • OFİSBAZAAR BÜRO MUTFAK BANYO MOD. SAN. TİC. VE PAZ. LTD. ŞTİ.

    OFİSBAZAAR BÜRO MUTFAK BANYO MOD. SAN. TİC. VE PAZ. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-30

    Ofisbazaar Mobilyaları, Merzifon / AMASYA Organize Sanayi Bölgesinde 40.000 m2 alan üzerinde son teknolojinin kullanıldığı modern tesislerinde, müşterileri için sayısız seçenek yaratıyor.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • OKYANUS MUTFAK EŞYALARI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    OKYANUS MUTFAK EŞYALARI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-26

    Okyanus Şirketleri, kurucusu Hasan Gökhan Yüksel’in 30 yılı aşkın süre boyunca edindiği bilgi birikimi, ticari tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla her geçen yıl büyüyen ve başarılarıyla sektörün önde gelen firması haline gelmiştir. Yıllar içinde ticaret hacmini artıran çalışmalar ve edindiği tecrübe ile güvenilir bir marka olarak sağlam temeller üzerine kurulmuş olan firmanın her kademesinde, kurucumuzdan gelen “Üstün İş Ahlakı” ve “Dürüst Çalışma” prensipleri şirketin ana ilkeleri oluşturmaktadır. Bu ilkeler doğrultusunda ürünlerle en son yenilikleri müşterilerimize yansıtmaya ve sürdürülebilir kalite standartları ile çözüm odaklı projeler sunmaya devam ediyoruz. Okyanus Home, üretim faaliyetlerinde yeni teknolojiler kullanarak uluslararası standartlara uyum sağlayan ve bu doğrultuda

  • OMAK EV GEREÇLERİ VE ISITMA SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    OMAK EV GEREÇLERİ VE ISITMA SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | A-50

    Omak Ev Gereçleri, 1970 lerin ortalarında kurulmuş olup şu anda ikinci nesil tarafından işletilen bir firmadır. Omak; elektrikli alt battaniye, plastik ev ve mutfak gereçleri ile banyo aksesuarları ve ev tekstili gibi alanlarda üretim yapmaktadır. Yaklaşık 100 çalışanı ve ABD' den Filipinler' e kadar 56 ülkeye ihracatı bulunmaktadır. Müşteri arasında tüm yerel, ulusal ve küresel perakende zincirlerini sayabiliriz. Örnek olarak: Jumbo, Metro – ARO, Carrefour, Miniso, Otto’s, Kasanova, Betterware. Ürün ve tesislerimiz şu sertifikalara sahiptir; BSCI, ISO, ISO, GS, CE, CB.

  • OMEK ELEKTRONİK DIŞ TİC. VE SAN. A.Ş.

    OMEK ELEKTRONİK DIŞ TİC. VE SAN. A.Ş.

    3 HALL | B-45

    OMEK Elektronik, misyonu ve vizyonu doğrultusunda kurulmuş olup, Çin ve Hong Kong da mevcut ofisleriyle beraber emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Günümüzde iş dünyasında büyüme ve gelişme çabaları sonucu giderek karmaşıklaşan bilgi akışlarının yönetilmesinin güçleşmesi, rekabetin zorlaması, teknolojinin giderek sınırlarına dayanması gibi olgular, şirketleri zorunlu olarak farklı çözüm arayışlarına yöneltmiştir. Kurulduğu ilk günden itibaren başarının, ancak kaliteli ürün, hizmet, süratli servis, tecrübeli ve bilgili bir ekip ile elde edilebileceğinin bilincinde olan OMEK Elektronik, değerli üreticilerimize üretim öncesi, sırası ve sonrasında ürün ve hizmetler sunarak ekonomi ve yaşama değer katmak hedeflerini ilke edinmiştir.

  • Placeholder
  • ONUR MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ONUR MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | D-52

    Onur Madeni Eşya, 1979 yılında İstanbul'un Vefa semtinde küçük bir atölyede kuruldu. Tek bir amacımız var; mutfaklarınız ve sofralarınız için en kullanışlı paslanmaz çelikten mutfak ekipmanları üretiyoruz. Tüm ürünlerimizi üstün teknoloji ve işini sevenlerin tutkusu ile üretiyoruz. Onur Madeni Eşya, mutfaklarımızın ve yemek masalarımızın vazgeçilmezi olan çatal bıçak ürünlerini üretip tüketicilerin beğenisine sunmaktan gurur duymaktadır. Kendi markanızı ve kimliğinizi Türkiye'de ve dünyanın en kaliteli özel marka üretimini yaparak, en uygun fiyat sloganıyla yoluna devam etmektedir. Tasarımlarımızda öncelikli hedefimiz, ürün üretirken sadeliği günümüz gereksinimleriyle birleştirmek, ergonomiyi estetikle bütünleştirmektir. Bunu yaparken kalitenin iyi malzemeyle ortaya çıkacağını bilerek hareket etmek gerekir. .