19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • SAVAŞAN EMAYE VE SOBA SAN. LTD. ŞTİ

    SAVAŞAN EMAYE VE SOBA SAN. LTD. ŞTİ

    4 HALL | C-22

    Savaşan Emaye ve Soba Sanayi Tic.Ltd.Şti. 1972 yılında imalat sektörüne adım atmış, ilk olarak katı yakıt sobası imalatı ile faaliyetlerine başlamıştır. 1988 yılına kadar artan üretim kapasitesi ve istihdamıyla, yıllık 60000 adet katı yakıt sobası imalat kapasitesine ulaşmıştır. 1990 yılında büyüyen üretim hacmini karşılamak için emaye tesisini kurmuş, ve yine aynı yıl emaye mutfak eşyası sektöründe de faaliyetlerine başlamıştır. 1997 yılına kadar Emaye Mutfak Eşyası sektöründe Türkiye’de aranan bir marka haline gelen Savaşan Emaye ilk ihracatını da aynı yıl yapmış ve yurt dışı faaliyetlerine başlamıştır. Her yıl daha da artan ihracat hacmiyle Savaşan Emaye 2000 yılına kadar 35 ülkeye yapmış

  • SCHAFER (ASLAN TİCARET DAY. TÜK. MAL. LTD. ŞTİ.)

    SCHAFER (ASLAN TİCARET DAY. TÜK. MAL. LTD. ŞTİ.)

    7 HALL | B-20

    1980 yılında 10 ürün çeşidiyle başlayan yolculuğunu, edindiği bilgi birikimiyle bugün farklı kategorilerde yüzlerce çeşit ürünle sürdüren ve züccaciye sektörünün öncü firmalarından olan Schafer, “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma misyonuyla yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturuyor. İlk perakende mağazasını 2013 yılında İstanbul’da açan Schafer, 2024 yılı itibarıyla 26 büyük ilde güncel mağazacılık trendlerine uygun olarak tasarlanmış 70 adet mağazası ile hizmet veriyor.

  • Placeholder
  • SCHÖN MUTFAK GEREÇLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    SCHÖN MUTFAK GEREÇLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | C-12

    Schön ; Kaliteli, yenilikçi ve farklı ürünler yaratan, çatal kaşık ve bıçak kültürünü, Türkiye'nin yanı sıra tüm dünya mutfaklarıyla buluşturup, 60 yıllık tecrübesiyle sektöründe en beğenilen ve tercih edilen üretici bir fırmadır .

  • Placeholder
  • Placeholder

    SEMTECH ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    3 HALL | B-68

    PEŞKİRCİOĞLU A.Ş, SEMTECH ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş.'nin kuruluşunda kaynak firma olarak 1968 yılında Norveç'in dünyaca tanınan markası RADIONETTE lisansıyla Radyo Alıcısı, Audio Teyp ve Müzik Setleri üretimine başlamıştır. PEŞKİRCİLER A.Ş. 1986 yılından sonra gösterdiği yüksek performans ve hızlı gelişimle, elektronik komponent ithalat ve temsilcilikleri ile sektörde yerini almıştır. Firmamız, kalite prensiplerine titizlikle bağlı olup,kalite, yönetim ve ileri üretim sistemimizin sonucu olarak satın alınan malın kalitesini garanti etmektedir. Şirket prensibimiz daimi araştırmalarla kaliteyi koruyup, maliyeti düşürerek müşterilerimize yardımcı olmaktır.

  • Placeholder

    SENKEINO TECHNOLOGY CO.,LTD

    12A HALL | I-69

  • SERENAT SERAMİK PORSELEN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • Placeholder
  • SERSİM İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

    SERSİM İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

    1 HALL | A-30

    1977 yılında kurulan Sersim, 2000’den fazla çalışanı, 4 markası, toplam 215.000 m2 alandaki üretim tesisi ve 150’den fazla ülkeye ihracatıyla Türkiye'nin en eski beyaz eşya üreten aile şirketlerinden biridir. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ve en fazla model tescili alan 10 firmadan biridir. Pişirici ve soğutucu ürünlerini OEM ve özel markaları ile 1200'den fazla müşteriye üretmektedir. Yıllık 6 milyon adet üretim kapasitesi ve 10.000 farklı konfigürasyon ürün imalatı ile müşterilerine farklı tasarımlarla geniş ürün yelpazesi sunmaktadır.

  • SERSİM İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

    SERSİM İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

    1 HALL | B-30

    1977 yılında kurulan Sersim, 2000’den fazla çalışanı, 5 markası, toplam 215.000 m2 alandaki üretim tesisi ve 150’den fazla ülkeye ihracatıyla Türkiye'nin en eski beyaz eşya üreten aile şirketlerinden biridir. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ve en fazla model tescili alan 10 firmadan biridir. Pişirici ve soğutucu ürünlerini OEM ve özel markaları ile 1200'den fazla müşteriye üretmektedir. Yıllık 6 milyon adet üretim kapasitesi ve 10.000 farklı konfigürasyon ürün imalatı ile müşterilerine farklı tasarımlarla geniş ürün yelpazesi sunmaktadır.

  • SEV PLASTİK (ADASEV PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    SEV PLASTİK (ADASEV PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | G-32

    Sev Plastik olarak, 1979 yılından bu yana plastik enjeksiyon ile ürettiğimiz sağlıklı ve yüksek kaliteli ürünlerle sektörde öncü bir konumda yer alıyoruz. Vizyonumuz ve misyonumuz, sürdürülebilirlik, kalite, müşteri memnuniyeti ve çevre duyarlılığı üzerine kurulu bir anlayışa dayanmaktadır. Sev Plastik olarak misyonumuz, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, sürekli iyileştirme prensipleriyle hareket ederek kalitemizi artırmak ve çevreye duyarlı bir üretim süreci ile plastik endüstrisinde örnek bir firma olmaktır. Çevreye olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak, plastik endüstrisinin çevreye olan potansiyel zararını en aza indirmek için sürekli çaba sarf ediyoruz. SEDEX belgemizle, etik ticaret standartlarına uygun bir şekilde operasyon yürütmekteyiz.