19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • THE MIA (SUDE İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    THE MIA (SUDE İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    10-11 GEÇİŞ | FY11-1

    The Mia, ev ürünlerinin ticareti amacıyla 2008’de İstanbul’da kurulmuştur. İstoç 1. Ada No: 32’de yer alan showroomuyla İstoç’taki tanıtım faaliyetlerine devam etmektedir. The Mia, faaliyetlerine ev ürünleri ithalatıyla başlamış olsa da, piyasanın artan yoğun talebi doğrultusunda, ev ürünleri ithalatına ek olarak porselen, galvaniz saklama vb. çeşitli mutfak ürünleri satışı ile faaliyet alanını genişletmiştir. 2016’da değişen ortaklık yapısıyla The Mia, herhangi bir ürün kategorisi sınırlandırması tanımaksızın yeni trendleri yakınen takip etmek ve uygulamak suretiyle geliştirdiği ürünler ile dünyanın önde gelen firmalarından biri olma hedefine doğru yol almaktadır.

  • Placeholder
  • TİBON ELEKTRİK BİLİŞİM METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    TİBON ELEKTRİK BİLİŞİM METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | F-30

    Tibon Elektrik Bilişim San ve Tic Ltd Şti, Elektrik ve Plastik malzeme imalat sektörlerinde 30 yıllık tecrübenin ardından 2008 yılında kurulmuş bir Türk imalat şirketidir. Ana ürün gruplarımız elektrikli ev gereçlerinde (ısıtma, pişirme, yıkama gibi) kullanılan Çevirmeli anahtarlar ve Basmalı butonlardır. Firmamız ISO 9001:2015 sistem kalite belgelerine sahip olup, ürünlerimiz dünya standartlarına uygun olarak TÜV Rheinland sertifikaları ile üretilmekte ve artan otomasyon ve üretim esnekliği sayesinde müşterilerin özel isteklerine hızla uyum sağlayabilmektedir. Tek bir etiket altında Tasarım, Üretim, Dağıtım ve İşbirliği Yapıyoruz: KALİTE

  • Placeholder
  • TİMON GLOBAL DIŞ TİC. A.Ş.

    TİMON GLOBAL DIŞ TİC. A.Ş.

    12 HALL | F-42

    30 YILLIK SEKTÖR TECRUBESİ İLE 2006 YILINDA KURULAN TIMON GLOBAL DIŞ TİC AŞ, PLASTİK , TEMİZLİK, KİŞİSEL BAKIM, KIRTASİYE KATEGORİSİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. İŞ ORTAKLARI İLE FAYDA VE HİZMET ÜRETME AMACI İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR, YENİLİKÇİ ÜRÜNLER ÜRÜTEMEK TEMEL AMANÇTIR.

  • TİTİZ PLASTİK DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    TİTİZ PLASTİK DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-32

    Titiz Plastik, which has managed to enter almost every house in Turkey thanks to the quality and commercial principles of the products it produces, has started to export a large part of its production in recent years. Titiz Plastik, which exports a significant amount to Middle Eastern countries, Turkic Republics and African countries as well as European countries, has also become a sought-after brand in international markets.

  • TOHANA (ALEMDAR HEDİYELİK EŞYA TİC. LTD. ŞTİ.)
  • TOPÇU PLASTİK SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    TOPÇU PLASTİK SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-30

    Plastik Ev ve Mutfak Eşyaları imalatındaki yıllardır süre gelen tecrübelerini yaklaşık 20 yıldır dünyanın farklı noktalarındaki müşterilerimize sunuyor, ülke ihracatına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ayrıca, uluslararası, Ambiente, Canton, Zuchex gibi fuarlarda da ürünlerimizi müşterilerimizin beğenilerine sunarak,yeniliklerimizi paylaşıyoruz. Firmamız ayrıca Kırtasiye ve Bebek Ürünleri kategorisinde de barındırdığı yerel ve uluslararası lisanslarla da katma değer yaratmaya çalışmaktadır.

  • Placeholder
  • TRENDLON MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    TRENDLON MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    6 HALL | B-51

    mutfK EŞYASI ÜRETİM FABRİKASI

  • TRİBECA (ÜÇGEN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SAN. TİC. LTD. ŞTİ.)

    TRİBECA (ÜÇGEN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SAN. TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | H-36

    Tribeca, 2004 yılında Türkiye’nin ilk rotasyonel kalıplamayla üretim yapan firması olarak kurulmuştur. Bugün 5.500 m²'lik tesisinde 65 çalışanıyla hizmet vermektedir. Çin’de 2.000 m²'lik bir tesise sahip olup, burada tüm kalıplarını ve medikal arabalarını üretmektedir. Bu ürünleri Singapur, Avustralya, Hindistan ve Meksika gibi ülkelere ihraç etmektedir. 2021’de Dubai’de açtığı 650 m²'lik depo ile bölgeye hızlı ürün tedariği sağlamaktadır. Tribeca, 66 ülkeye ihracat yaparak Horeca sektöründe ürettiği ürünlerin %40’ında Türkiye'deki tek üretici konumundadır.

  • TUĞRA KİMYEVİ MAD. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    TUĞRA KİMYEVİ MAD. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    10 HALL | B-14

    Tuğra Kimyevi Mad.San.Tic.Ltd.Şti. 1997 yılında kuruldu.Metal yüzey işlem kimyasalları üretimi için kuruldu.2012 yılından itibaren başta züccaciye sektörü olmak üzere değişik sektörlere metal kaplama boyaları (ptfe,seramik,polyester,silikon) üretmeye başladı. Scala Kimya 2020 yurt içi ve yurt dışı pazarlara Tuğra Kimyevi Mad. üretimindeki malzemelerin satışını yapmak üzere kuruldu.Şu anda İran,Mısır,İtalya ve Rusya'ya ihracat yapmaktadır. Tuğra Kimyevi Mad.San.Tic.Ltd.Şti. was founded in 1997, to produce chemicals for metal surface treatment. Since 2012, it started to produce metal coating paints (PTFE, ceramic, polyester, silicone) for various sectors, especially the glassware industry. Scala Kimya (2020) was established to sell the products of Tuğra Kimyevi Mad. in domestic