19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • TULU PORSELEN (ANT PORSELEN SAN.VE TİC. A.Ş.)

    TULU PORSELEN (ANT PORSELEN SAN.VE TİC. A.Ş.)

    8 HALL | D-20

    Tulu Porselen, 1995'te bir çini atölyesinde başladığı yolculuğunu, 2012'de seramik üretimiyle devam ettikten sonra, başarılı AR-GE çalışmalarıyla porselen üretimine dönüştürdü. 8000 m² kapalı alanda başladığımız faaliyetlerimizi, 2019'da 45.000 m² yeni tesisle genişlettik ve 1000 kişiye istihdam sağladık. 39 ülkeye ihracat yaparak ülkemizin ihracatına önemli katkıda bulunuyoruz. Home ve HoReCa gruplarında, el dekoru ve dijital baskı teknolojileri kullanarak özel ürünler sunuyoruz. Ürünlerimiz, kanserojen içermeyen ve bakterileri barındırmayan, kolay yıkanabilir özelliklere sahiptir.

  • TURAN PLASTİK SAN. NAK. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    TURAN PLASTİK SAN. NAK. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | E-10

    Turan Plastik, İstanbul Esenyurt’ta bulunan 15.000 m²’lik modern üretim tesisinde üstün teknolojik altyapısı ve dinamik ürün çeşitliliğiyle hizmet vermektedir. Plastik ev gereçlerinde Smartware markası ve plastik çocuk gereçlerinde Fiore markasıyla faaliyet gösteren Turan Plastik, aylık 600 ton üretim kapasitesi ve 100'ün üzerinde çalışanıyla müşterilerine yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Dünya standartlarındaki üretim anlayışı ve sektörel vizyonuyla geliştirdiği yenilikçi ve kaliteli ürünler sayesinde, Turan Plastik hem Türkiye’de hem de global pazarda güçlü bir konuma sahiptir. Teknoloji ve tasarım geliştirme yetkinliğine dayalı çeşitlendirilmiş ürün gamı ile 80 ülkeye ihracat yapan Turan Plastik, sektörde 50 yıldır hizmet vermektedir.

  • TUREKS POTTERY İMALAT İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    TUREKS POTTERY İMALAT İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    9 HALL | B-34

    1989 yılında İstanbul’da Porselen Mutfak Gereçleri üretimi ile ticari hayatına başlayan şirketimiz değişen piyasa koşullarını ve trendleri her zaman yakından takip etmiştir. Bunun neticesinde doğal topraktan üretilen ev gereçlerine olan ilgiyi görmüş ve ürün yelpazesine bu grubu da eklemiştir. Halen İstanbul’da 500 m2 showroom ve 2000 m2 depomuz ile müşterilerine hizmet vermektedir. izmir Menemende 7500 m2 alana sahip fabrikamızda en son teknolojiye sahip makine parkurumuzla ve ömrünü bu işe adamış sanatkar ustalarımızın elleriyle şekillenen ürün grubumuz geçmişten geleceğe geleneklerinden kopmadan kendini yenileyen ürünler üretmektedir

  • TÜR-MAK MAK. SAN. VE TİC. A.Ş.

    TÜR-MAK MAK. SAN. VE TİC. A.Ş.

    5 HALL | D-22

    1976 yılında – bugün de bulunduğu adreste- kurulan firmamız, promosyonun henüz sektörleşmediği zamanlara dayanan geçmişi ile uzun yılların getirmiş oluğu bilgi birikimi ve tecrübesini günümüze taşımaktadır. Üretim, lokal tedarik ve ithalat üçgeninde konumlanan ürün gruplarını, ‘optimum maliyetle en yüksek kalitede hizmet prensibi’ ile ajans ve kurumsal firmalara sunarak , servis vermektedir.

  • UĞUR ALKAN SERAMİK YAPIMI VE TOPTAN SATIŞ
  • UĞURLAR PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    UĞURLAR PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-32

    1974 yılında plastik P.P. geri dönüşüm hammadde üretimi amacıyla kurulan firmamız ilerleyen yıllarda bünyesinde ürettiği hammadde ile makine parkurunu da genişleterek plastik temizlik gereçleri, çöp kovaları, su kovaları ve temizlik setleri üretimine başlamıştır. Firmamız İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 m² kapalı alan içerisinde, dalında uzman ekibiyle hammadde üretiminden son ambalaj aşamasına kadar üretimini bünyesinde gerçekleştirmektedir.

  • UĞURLU GLASS OTO CAMLARI - AUTO GLASS UĞURLU OTO CAM SAN. VE TİC. A.Ş.

    UĞURLU GLASS OTO CAMLARI - AUTO GLASS UĞURLU OTO CAM SAN. VE TİC. A.Ş.

    6 HALL | A-12

    1971 yılında Denizli’de oto cam montaj servisi olarak başladığımız ticaret serüvenimizi; üretimden montaja ve ihracata uzanan geniş ürün yelpazemizle sektörün lokomotif firmalarından biri olarak her geçen gün daha da gelişerek sürdürüyoruz. Şu anda tamamı Denizli Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrika alanı ve 1 depolama alanı olmak üzere toplamda 42.000 m²’lik alanda; oto camları, endüstriyel camlar, mimari camlar ve yüksek ısıya dayanıklı muhtelif tencere kapak camlarının üretimini gerçekleştiriyoruz.

  • UNİDECO MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

    UNİDECO MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

    12 HALL | J-55

    Unideco, merkezi İzmir, Türkiye’de bulunan, duvar monteli çamaşır askılıkları ve çok yönlü mobilyalar üreten global bir firmadır. 10 yılı aşkın deneyimimizle, Los Angeles ve Londra’daki ofislerimiz aracılığıyla uluslararası pazarlara hizmet veriyoruz. ISO 9001 sertifikalı tesisimiz, hassas lazer kesimden otomatik toz kaplamaya kadar son teknoloji ile üretim yapmaktadır. B2B müşterilere özel çözümler sunuyor, ürünlerimizi e-ticarete hazır şekilde, barkodlu paketleme ve uluslararası nakliye standartlarına uygun olarak sunuyoruz. Unideco, kalite, yenilik ve güven sunan güvenilir bir iş ortağıdır.

  • UP MAĞAZACILIK ZÜCCACİYE SAN. VE TİC. A.Ş.

    UP MAĞAZACILIK ZÜCCACİYE SAN. VE TİC. A.Ş.

    8 HALL | D-46

    Joy Kitchen, hayatı kolaylaştırırken güzelleştirecek, mutluluk ve heyecan verecek yeni ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam etmektedir. Tamamen yerli üretimle, özenli el işçiliği ve son teknoloji makine kullanımı ile, Türkiye’de yetişen ve ahşap imalatında en çok tercih edilen kayın ağacından üretilmektedir. Ahşabın verdiği doğallık, sıcaklık hissi kan basıncınıza, kalp atışlarınıza etki ederek, stresinizi azaltmanızı ve pozitif sosyal etkileşimlerde bulunmanızı sağlar.

  • URVE PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    URVE PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-40

    1960’lı yıllarda Dede’den Baba’dan fırça plastik üretim tecrübesinin harmanlanması ile firmamız Urve plastik ev gereçleri, mutfak ve banyo aksesuarları üreticisi ve ihracatçısı olarak bugünlere gelmiştir. 23 yılı aşkın bir süredir, urve plastik insanların hayatlarını kolaylaştırmak için ürün dizayn etmekte,üretmekte ve ihrac etmektedir. Urve plastik, Türkiye’ de plastik ev eşyalarında en güvenilen firmalardan bir tanesidir. Urve Plastik kısa bir sürede hem Türkiye hem de dünya da çok iyi bilinen bir marka haline gelmiştir.

  • Placeholder
  • UYAR SARACİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    UYAR SARACİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | B-40

    Uyar Saraciye , 63 yıldan bu yana valiz üretiminde 2. ve 3. kuşağın yönettiği bir aile şirketidir.1957 yılından bu yana İstanbul,Türkiye’de faaliyet gösteren firma , valiz ve valiz aksesuarları üretiminde ülkesinde lider Avrupa’da ise öncülerdendir. Uyar Saraciye , üretimde gelişen ve değişen tüm teknolojileri kullanarak yüksek kalitede üretimi birinci hedef haline getirip Türkiye’de edindiği liderliği , 300 çalışanı ve 9000metrekare kapalı alanı ve 2000 adet günlük üretimi ile 20 farklı ülkeye ihracat yaparak hedeflerini büyütmektedir.