19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • Placeholder
  • ÜÇEL GLASS CAM İNŞAAT AMBALAJ PLASTİK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

    ÜÇEL GLASS CAM İNŞAAT AMBALAJ PLASTİK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

    9 HALL | B-30

    Üçel Glass Cam, Borart markası altında Aydın Nazilli’deki modern tesislerinde yüksek ısıya ve darbelere dayanıklı borosilikat fırın camı üretmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, Borart markamızın yanı sıra müşteriye özel ısmarlama üretim ve butik hizmet anlayışımızla her müşterimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. Ürünlerimiz, mutfaklarda güvenle kullanılmakta ve dayanıklılığıyla öne çıkmaktadır. Kalite ve inovasyona verdiğimiz önem, Üçel Glass Cam’ı sektörde farklı bir konuma taşımaktadır. Sektördeki uzmanlığımız ve esnek üretim kabiliyetimiz sayesinde, hem standart hem de özel tasarım taleplerine hızlı yanıt verebiliyor, her projede müşteri beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Ulusal ve uluslararası pazarlarda güvenilir bir iş ortağı olarak hizmet veriyoruz.

  • ÜÇPINAR PLASTİK SAN. VE TİC. - BAYRAM AKAY

    ÜÇPINAR PLASTİK SAN. VE TİC. - BAYRAM AKAY

    11 HALL | B-16

    Firmamiz 1991 yılında Bayram AKAY tarafından ÜÇPINAR PLASTİK ünvan ile ticari faaliyetlerine başlamıştır. 2007 yılında İŞTOÇ toptancılar çarşısında hizmete giren satış mağazası ile müşteri ağını genişleterek hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız temizlik sektöründe, Plastik, Camsil,Yersil,Süpürge,Mop, temizlik fırçaları imalati yaparak ÜÇPINAR PLASTİK markalı ürünlerini müşterilerimizin beğenisine gururla sunmaktadır. Müşteri talepleri dikkate alarak ürün çeşitliliğini sürekli geliştirmek firmamızın imalat prensibidir. Sürekli gelişim, müşteri memnuniyetine dayalı satış anlayışı, müşteri ihtiyaçlarına uygun ve taleplerine göre üretim parkurumuzdaki tecrübeli ve dinamik kadromuz sayesinde hızlı ve zamanında teslimat yapmakla birlikte, ihracat pazarına özel etiket ve kolili Private Label üretim de yapabilmektedir.

  • ÜÇSAN PLASTİK VE KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ÜÇSAN PLASTİK VE KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-36

    Our firm has been producing plastic household and kitchenware articles and flower pots since it was established in 1973. Our firm, located Silivri in lstanbul, having 25000 m2 closed area, has been manufacturing all its products from mould production to packing with its own skilled staff in its own premises. UCSAN Plastik has been working to satisfy of its customers need by producing the best with the cheapest cost at the shortest time. Our firm has ISO 9001:2018 which is accepted as a world standard, ISO 22000:2018 Food Safety (HACCP) Certificate. UCSAN has BSCI and Sedex.

  • ÜÇTEM-PLAS PLASTİK TEMİZLİK GIDA MADD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ÜÇTEM-PLAS PLASTİK TEMİZLİK GIDA MADD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-46

    Üçtem-Plas ailesi olarak 25 yılı aşmış olan süre boyunca içerisinde büyük varlık gösterdiğimiz sektörde, yön veren firmalardan olmayı bir gurur sayar ve yıllardır bizleri yalnız bırakmayan iş ortaklarımızla heyecanımızı paylaşmayı sorumluluk biliriz. Çıkmış olduğu bu yolda daha güçlü ve aktif olabilmek için modern teknoloji anlayışına uygun enjeksiyon makinalarımız ve cnc makinalarımız ile üretime 2022 yılından itibaren 40000m2’nin üzerindeki yeni tesisinde devam eden ÜÇTEM-PLAS; İnsan sağlığını, doğamızı ve tabii kaynaklarımızı koruyabilmek adına geri dönüşüme ve çevre kirliliğine azami özeni göstermekte ve bu konudaki duyarlılığını ürettiklerine ve üreteceklerine yansıtacağına, daha temiz bir çevre için üretmeye devam edeceğine söz vermektedir.

  • Placeholder
  • ÜN IŞIKLAR PLASTİK KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ÜN IŞIKLAR PLASTİK KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | G-42

    Ün Işıklar plastik 2001 yılında üretime İstanbul Bayrampaşa’da başlamıştır. Büyüyerek ve ürün çeşitliliğini attırarak Hadımköy’deki yeni fabrikamızda hâlâ üretim yapmaya devam etmekteyiz. Plastik ev eşyaları sektöründe imalat yapan Ün Işıklar Plastik; Mutfak Eşyaları, Banyo Grubu ve Ev Aksesuarları olmak üzere bir çok alanda hizmet vermektedir. Firmamız kaliteli ürünler üretirken değişikliğiyle göz kamaştıran yeni ürünlerle her zaman müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarmıştır. Yurt içi ve yurt dışı satış portföyünü her geçen gün artırarak, piyasada büyüyen firma haline geldik. İmalat tecrübesi, uzman satış personellerimizle müşterilerimize daha fazla çeşit ve kaliteyi sunmayı hedefliyoruz

  • VALENT EXPORT DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
  • VAV MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder