11-14 EYLÜL 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

Katılımcı Listesi

Hall Plan için tıklayın

  • Placeholder
  • Placeholder
  • AVŞAR EMAYE SAN. VE TİC. A.Ş.

    AVŞAR EMAYE SAN. VE TİC. A.Ş.

    7 HALL | A-10

    Avşar Emaye, 1982 yılından bu yana Türkiye'de emaye tencere üretim sektörünün lider ismi ve Avrupa'nın en büyük emaye tencere üreticilerinden biri olup, Afyonkarahisar ilinin “Bolvadin” ilçesinde 60.000 m2 arazi üzerine kuruludur. Avşar Emaye, kurulduğu 1982 yılından bu yana tencere imalatı sektöründe daima en yeni ve öncü trendleri takip etmektedir.

  • AY SİLİKON VE PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    AY SİLİKON VE PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | C-23

    2017 Yılında kurduğumuz Ay Silikon ve Plastik'in yarattığı Soft Chef markasıyla sektöre dinamik bir giriş yaptık. Plastik sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimimizi yenilikçi anlayışımız ile birleştirdik.. Büyük bir disiplin ve titizlikle yürüttüğümüz Ar-Ge çalışmalarımız ile de ürün portföyümüzü oluşturduk ve bu ürün yelpazemizi her gün geliştirmeye devam ediyoruz. Ürünlerimizde kalite, estetik ve özgünlük açısından yaratmış olduğumuz çıtayı her gün yükselterek ulusal ve uluslararası pazarda söz sahibi olmayı hedefliyoruz.

  • AYDIN EL SANATLARI TUR. GIDA TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AYDIN EL SANATLARI TUR. GIDA TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | C-50

    - 2005 yılında, Fatih Aydın tarafından, İstanbul’da kuruldu. - 2007 yılında büyüleyici Anadolu el sanatlarını öncelikle yaşatmak, gerek ülkemize gelen misafirlere gerekse tüm dünyaya tanıtmak amacıyla “Myth Arts” markası altında ilk ihracat Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirildi. - 2016 yılında Kütahya 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde 5000m2’lik kapalı alanda Avrupa'nın en büyük el yapımı seramik fabrikası hizmete açıldı. - Tamamen el boyaması, bulaşık makinesinde yıkanabilen, gıdaya ve günlük yaşama uygun özel reçete geliştirildi. - İlk ihracattan bugüne geçen 17 yılda; 40’dan fazla ülkeye İhracat gerçekleşirken, şu an toplam üretimin %90ı ihraç ediliyor. ABD, AB ülkeleri, Kanada, Sudi Arabistan başlıca ihraç ülkeleri arasında.

  • AYDIN MADENİ EŞYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AYDIN MADENİ EŞYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | A-12

    AYDIN MADENİ EŞYA SANAYİ LTD. ŞTİ. 1985'ten beri Kayseri'de faaliyet göstermekte olup mini fırınlar, elekktrikli quartz sobalar ve gazlı ocaklara kadar geniş bir üretim ağına sahip lider bir firmadır. "ŞAMDAN" markası altında 15.000 m² alanda modern teknoloji ile üretim yapmaktadır. Ürünlerimiz estetik, ergonomik ve güvenli dizaynı ile farklılık göstermekte, bunun yanı sıra birinci sınıf girdi kullanımı, yüksek kalitede mühendislik, tecrübeli personeli ve üretimin her safhasında kalite kontrolü ile öne çıkmaktadır. İç piyasadaki önemli yerimiz yanında Avrupa, Afrika, Asya ve Uzakdoğu ülkelerine yaptığımız ihracatlarla da dış pazarda saygın bir yere sahibiz.

  • Placeholder

    AYDOĞAN PORSELEN VE SERAMİK CAM SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    9 HALL | B-39

    Aydoğan Porselen Seramik Cam Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 2013 yılından beri Beykoz’da üretimden aldığımız gücü tasarımlarımızla birleştirerek, cama sanat katarak büyümeye devam ediyoruz. Yıllık 600.000 setin üzerinde üretim kapasitemizle hem Türkiye’de hem Amerika, Fransa, Kuveyt, Katar, Kanada, Mısır başta olmak üzere yaklaşık 15 ülkeye olan ihracat gücümüzle on binlerce sofrada yerimizi alıyoruz. . Bernardo, Schafer, Evidea, Korkmaz gibi zincir mağazalara da private label ürün yapmaktayız. Cam ve sofra gruplarındaki çeşitliliğimiz, ürün kalitemiz ve doğru fiyat politikamızla daha çok müşteriye ulaşmayı hedeflediğimiz süreçte sizlerle işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyarız.

  • AYHANLAR ENJEKSİYON PLASTİK SAN. VE TİC. SEZGİN AYHAN KOLLEKTİF ŞTİ.

    AYHANLAR ENJEKSİYON PLASTİK SAN. VE TİC. SEZGİN AYHAN KOLLEKTİF ŞTİ.

    2 HALL | B-42

    1973 yılında kurulan firmamız; termoplastik, plastik enjeksiyon makine ve kalıp yapımı, plastik enjeksiyon baskı, sac kalıplama, sac baskı ve plastik boyama faaliyetlerini yürütmekte olup, beyaz eşya sektörünün yanı sıra mobilya, otomotiv, ilaç ve enerji sektörlerinin ihtiyaç duyduğu plastik birçok ürünün imalatını gerçekleştirmektedir.2019 yılında Kayseri Serbest Bölgede Ayhanlar Enjeksiyon Plastik adı altında firmamızın temellerini attık. Şubat 2021'de inşaatı tamamlanan firmamızda yine aynı yıl mart ayı içerisinde seri üretime başladık. Firmamız 13.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Müşterilerimize sağladığımız güven, istikrar ve kalite ile dinamik bir üretici olmaya devam ediyoruz.

  • AYKUT MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AYKUT MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | D-50

    1982'den günümüze Paslanmaz Çelik mutfak eşyaları, alüminyum kaplamalı yanmaz yapışmaz pişirme kapları üretimi

  • Placeholder
  • AYVALI ZÜCCACİYE VE EV GEREÇLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    AYVALI ZÜCCACİYE VE EV GEREÇLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-17

    12 yıldır Züccaciye Alanında faaliyet gösteren firmamız Özel Tasarım Desenli Döküm Cezveler, Metal Türk Kahvesi Fincanı ve Fincan Takımları, Metal Çay Takımları, Yöresel Turistik Hediyelik Eşyalar üretmekte olup son birkaç yıldır Hediyelik Eşya sektörünü bırakıp tamamen Züccaciye ve Ev Dekorasyon sektörüne yönelmiş ve yeni koleksiyonlar oluşturmaya başlamıştır. Bunların başında Ağır işlemeli Metal ayaklı Cam Kaseler, Vazolar ve İkramlıklar, Şamdanlar ve Abajur gelmektedir. Yurtiçinde anlaşmalı bazı bölgeler haricinde satış yapmamakta olup ağırlıklı olarak Avrupa, Balkanlar ve Arap Ülkeleri başta olmak üzere Amerika, Rusya ve Türki Cumhuriyetler olarak 35'den fazla ülkeye doğrudan veya dolaylı şekilde ihracat yapmaktadır. Ürün ve müşteri ağını her

  • Placeholder