19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

AKEL MELAMİN SAN. - HACI HÜSEYİN DURNA

AKEL MELAMİN SAN. - HACI HÜSEYİN DURNA

9 HALL | A-12

Üretici

Akel Melamin, 2014'te kurulmuş olup melamin yemek ve sofra takımları üretiminde uzmanlaşmıştır. Yenilikçi, kaliteli ve uzun ömürlü çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Ürünlerimiz, profesyonel kullanımlar için idealdir. Müşteri ihtiyaçlarına değer verip, görüşlerini önemsiyor ve onlarla işbirliği yapıyoruz. Uzman ve yaratıcı ekibimizle, müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz. Akel Melamin ile çalıştığınızda, kaliteli ürünler ve üstün hizmet anlayışımızla tanışırsınız.




Ürün Kategorileri

Sofra ve Mutfak Eşyaları
Melamin Mutfak Eşyaları

Markalar


İletişim

İkitelli O.S.B. Mutsan San. Sit. M-12 Blok No:12-14
Başakşehir
İstanbul Türkiye

Tel:
Fax:
Web: www.akelmelamin.com
E-Mail: akelmelamin@gmail.com

  • Akel Melamin'in şık ve dayanıklı kase seti, profesyonel ve ev kullanımı için idealdir. Yüksek kaliteli melaminden üretilen bu kaseler, uzun ömürlü ve kullanışlıdır.
  • Akel Melamin'in yüksek kaliteli ve dayanıklı melamin servis tabakları, hem profesyonel hem de ev kullanımı için idealdir. Şık tasarımı ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü ve kullanışlıdır.
  • Akel Melamin'in yüksek kaliteli ve dayanıklı melamin garnitür sunum seti, hem profesyonel hem de ev kullanımı için idealdir. Şık tasarımı ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü ve kullanışlıdır.
  • Akel Melamin'in yüksek kaliteli ve dayanıklı melamin yemek tabakları, hem profesyonel hem de ev kullanımı için mükemmeldir. Şık tasarımı ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü ve kullanışlıdır.
«Geri